DomůUFCTyron Woodley se vrací do oktagonu. Jeho soupeřem bude Gilbert Burns

Tyron Woodley se vrací do oktagonu. Jeho soupeřem bude Gilbert Burns

Víme, kdo se představí v zápase večera na nejbližším turnaji UFC. Hlavní atrakcí dalšího turnaje organizace UFC bude zápas ve weltrové váze mezi Tyronem Woodleym (19-4-1) a Gilbertem Burnsem (18-3).

Embed from Getty Images

O sestavení tohoto duelu se hovořilo už dlouho a nyní se konečně spekulace proměnily v realitu. Gilbert Burns na svých sociálních sítích informoval, že došlo k podepsání kontraktu. Tuto informaci potvrdila také ESPN.

Další turnaj UFC se uskuteční 30. května. Nad místem konání akce zatím visí otazník. Hovoří se o Nevadě, konkrétně o Las Vegas nebo o Arizoně. Organizace ještě nepředstavila ani zápasovou kartu turnaje.

Tyron Woodley je bývalým šampionem weltrové váhy UFC. O titul jej připravil, v březnu loňského roku, Kamaru Usman. Od té doby se Woodley v oktagonu neobjevil. V době svého panování ve weltrové divizi Tyron porazil například Robbie Lawlera, Stephena Thompsona, Demiana Maiu nebo Darrena Tilla. V oficiálním rankingu weltrové váhy je na prvním místě.

Gilbert Burns je v rankingu UFC šestý. Brazilský zápasník se aktuálně může pochlubit skvělou bilancí pěti vítězných zápasů v řadě. Naposledy jsme jej v oktagonu UFC mohli vidět 14. března na turnaji UFC on ESPN+ 28, kdy v prvním kole knokautoval Demiana Maiu. Ve své kariéře zvítězil v 18 zápasech a z toho 14 krát před časem.

Zdroj: Twitter Gilbert Burns Durinho | ESPN

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

SLEDUJ NÁS

5,911FanoušciTo se mi líbí
3,867SledujícíSleduj
87SledujícíSleduj

NEJČTENĚJŠÍ