DomůRizinVIDEO: Všechna ukončení Jiřího Procházky v RIZINU a UFC!

VIDEO: Všechna ukončení Jiřího Procházky v RIZINU a UFC!

Jiří Procházka se po vážném zranění ramene vrátí už tento víkend do oktagonu největší světové organizace MMA. Pojďme si při této příležitosti připomenout všechna Procházkova ukončení v organizacích RIZIN a UFC.

Fanoušci se už nemohou dočkat noci ze soboty na neděli, kdy se do oktagonu vrátí “Český samuraj” Jiří Procházka. Po zotavení z vážného zranění ramene bude Procházka bojovat poprvé od června 2022. Tehdy získal mistrovský pás v zápase s Gloverem Texeirou, který však poměrně rychle uvolnil, když se během tréninku vážně zranil. A jak tehdy sám řekl, bylo by nečestné kvůli zranění zastavit celou divizi.

Nyní se mu jeho pokora a trpělivost vrací dvojnásob. V sobotu bude bojovat nejen o titul UFC v polotěžké váze, ale utká se také s nebezpečným Brazilcem Alexem Pereirou, bývalým šampionem střední váhy, díky čemuž je tento zápas jedním z nejočekávanějších v historii UFC.

>>Sledovat celý turnaj ZDARMA můžete také ZDE.<<

Jirka Procházka to určitě nebude mít proti Pereirovi jednoduché, ale ani on není žádné “ořezávátko”, jak si můžeme připomenout ve videu, které zachycuje všechna jeho ukončení v organizacích RIZIN a UFC.

A nejsou to ukončení proti nějakým “no name” fighterům. Podívejte se, jak se “BJP” vypořádal s Vadimem Nemkovem, Karlem Albrektssonem, Muhammedem Lawalem, Dominickem Reyesem, Gloverem Teixeirou a dalšími.

Galavečer UFC 295: Procházka vs. Pereira proběhne v noci ze soboty na neděli. Odehraje se ve slavné Madison Square Garden v New Yorku. První boje začnou o půlnoci našeho času a hlavní karta začne ve 4:00 ráno.

Zdroj: YouTube

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

SLEDUJ NÁS

5,911FanoušciTo se mi líbí
3,867SledujícíSleduj
87SledujícíSleduj

NEJČTENĚJŠÍ