DomůCZ/SK MMAAttila Végh vzkazuje Karlosi Vémolovi: Neboj se, máš se na co těšit!

Attila Végh vzkazuje Karlosi Vémolovi: Neboj se, máš se na co těšit!

Karlos Vémola už počítal s tím, že se v prosinci pustí do velké trilogie s Patrikem Kinclem. Jejich další souboj v rychlém sledu vypadal docela pravděpodobně, ale nakonec z toho sešlo.

Problémem měly být finance, protože Kincl a vedení organizace v této otázce nenašli společnou řeč. Organizace nakonec rozhodla, že Kincl se v titulovém souboji utká s Vlastem Čepem.

Po této zprávě Karlos řekl, že tedy klidně půjde do odvety s Attilou Véghem, a to na posledním turnaji letošního roku, který se koná v prosinci. Vzhledem k tomu, že do zmiňovaného turnaje zbývají dva měsíce, bylo velice nepravděpodobné, že by se tento souboj uskutečnil. To nyní potvrdil i Attila.

“Karlito můj, ano, říkal jsem ti, že jsem na tebe v prosinci připravený, protože jsem byl v lednu informován, že v prosinci budu mít zápas. Jenže ty jsi spekuloval, že chceš mít 53 zápasů… Takže mi organizátoři řekli, že náš duel v prosinci nebude. A já tě nechci podcenit, takže se na tebe musím pořádně připravit. Být hodně hladový a vůbec. Vlastně pořád čekám na přesné datum, abych se mohl začít stoprocentně připravovat a soustředit se na tebe. Proto potřebuji přesné datum.”

“A druhá věc, teď ti vypadl soupeř, myslel sis, že půjdeš s Patrikem, takže najednou by byl Attilka dobrý… Ale není to tak, že: Pojď, klobáso, já si tě dám. Soupeř odpadl, bude Attilka, a já půjdu dva měsíce dřít. Počkám si na datum. Potřebuju aspoň 4-5 měsíců na přípravu a pak se uvidíme. Attilka pak bude v plné síle, nebude mít velké bříško. Neboj se, máš se na co těšit,” řekl Végh.

Zdroj: CNN Prima News

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

SLEDUJ NÁS

5,911FanoušciTo se mi líbí
3,867SledujícíSleduj
87SledujícíSleduj

NEJČTENĚJŠÍ