DomůCZ/SK MMAOKTAGON MMA: Mateusz Legierski je zpátky! Kdo bude jeho prvním soupeřem?

OKTAGON MMA: Mateusz Legierski je zpátky! Kdo bude jeho prvním soupeřem?

Mateusz Legierski, bývalý šampion lehké váhy a trojka oficiálního žebříčku organizace OKTAGON, se vrací. Polský bojovník se na akci s pořadovým číslem 43 utká se sedmičkou rankingu lehké váhy Matějem Kuzníkem.

Mateusz Legierski (8-1) se v kleci československé organizace představil již pětkrát a pokaždé z ní vyšel jako vítěz. Na galavečerech OKTAGONU zvítězil postupně nad Michalem Konrádem, Ronaldem Paradeiserem, Jakubem Bahníkem, Miroslavem Štrbákem a Matoušem Kohoutem.

Čtyři z jeho dosavadních pěti vítězství pod hlavičkou organizace přišly před časem. Pás v lehké váze získal na turnaji OKTAGON Prime 3 v roce 2020, když porazil nejednomyslně na body Miroslava Štrbáka.

“Dynamit” poté absolvoval také dva zápasy v největší polské organizaci. V KSW si na své konto připsal jedno vítězství a jednu porážku. Na akci s pořadovým číslem 56, která se konala v roce 2020 zvítězil nad Chorvatem Franciscem Barriem. O rok později podlehl Romanu Szymanskému, když prohrál knokautem ve druhém kole.

Matěj Kuzník (18-7) je stálicí OKTAGONU. V kleci organizace vybojoval už devět zápasů. V současné době je na vlně dvou výher v řadě. V posledních zápasech porazil Krisztiána Simona a Ozana Aslanera.

“Spartakus” má na svém kontě 11 zápasů, které skončily předčasně (5 KO, 6 Sub). Nejcennějším skalpem v jeho kariéře je výhra nad Ronaldem Paradeiserem, které dosáhl na galavečeru OKTAGON 4 v roce 2017.

Zdroj: Instagram OKTAGON MMA

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

SLEDUJ NÁS

5,911FanoušciTo se mi líbí
3,867SledujícíSleduj
87SledujícíSleduj

NEJČTENĚJŠÍ