DomůUFCKdo je nejlepším bojovníkem historie UFC? Jon Jones v tom má jasno

Kdo je nejlepším bojovníkem historie UFC? Jon Jones v tom má jasno

Bývalý šampion polotěžké váhy UFC Jon Jones se rozhodl porovnat své úspěchy s úspěchy bývalého šampiona lehké váhy Khabiba Nurmagomedova.

Diskuse o nejlepších bojovnících v historii MMA se vedou už léta. Mezi bojovníky, jejichž jména bývají zmiňována nejčastěji, jsou Jon Jones a Khabib Nurmagomedov. Zdá se však, že Jones považuje za zbytečné srovnávat své úspěchy s úspěchy Khabiba.

V nedávném příspěvku na Twitteru Jones zveřejnil fotku, u které upozornil, že Khabib Nurmagomedov má za sebou 13 zápasů v UFC, zatímco “Bones” vyhrál 14 titulových duelů.

“Jeden z mých kamarádů mi to poslal a já jsem si řekl, že to zveřejním na Twitteru. Nic víc není třeba dodávat.”

Khabib Nurmagomedov ukončil kariéru bez jediné prohry. Celkem vybojoval 29 zápasů. V roce 2018 získal mistrovský pás lehké váhy UFC a třikrát ho obhájil.

Jon Jones má na svém kontě 28 zápasů, z nichž 26 skončilo jeho vítězstvím. V roce 2011 získal mistrovský pás polotěžké váhy UFC. Celkem dokázal zvítězit ve 14 titulových soubojích.

V současné době se Jon Jones připravuje na svůj debut v těžké váze a mnohé nasvědčuje tomu, že se ve svém prvním zápase v královské váhové kategorii utká s bývalým šampionem těžké váhy Stipe Miocicem.

Zdroj: Twitter Jon Jones

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

SLEDUJ NÁS

5,911FanoušciTo se mi líbí
3,867SledujícíSleduj
87SledujícíSleduj

NEJČTENĚJŠÍ