DomůUFCGilbert Burns prozrazuje, jak se připravuje na Chimaeva

Gilbert Burns prozrazuje, jak se připravuje na Chimaeva

Již za tři týdny nás čeká další číslovaný turnaj UFC, tentokrát s pořadovým číslem 273. Ten nám nabídne hned dvě titulové bitvy, a to Volkanovski vs. Korean Zombie a Sterling vs. Yan. Kromě těchto dvou duelů okoření tuto zajímavou kartu i zápas Khamzata Chimaeva s Gilbertem Burnsem.

Khamzat je v UFC stále neporažen, když ve všech zápasech zvítězil absolutně dominantním způsobem. Neutkal se však s nikým z vrcholu žebříčku, a proto mu nyní na stole přistála výzva v podobě Gilberta Burnse. Ten by měl prověřit, jak na tom skutečně Khamzat je.

Khamzat Chimaev dominuje především v boji na zemi. A právě tomu Burns jednoznačně musel přizpůsobit svoji přípravu. To, jak si poradil, popsal v jednom z rozhovorů.

“Mám nového ruského trenéra Saida Saparova, který mě toho hodně naučil a ukázal mi spoustu detailů ve wrestlingu. Navíc jsem si najal dva hodně drsné a ostré wrestlery z Ruska, se kterými každý den trénuji. Vždy jsem měl rád single leg takedowny, double leg takedowny, body locky a podobně, ale Rusové mají tohle všechno úplně jinak promakané. Člověk by si řekl, že jsou jen sakra silní, ale jejich kvalita pramení i ze skvělé techniky. Umí skvěle pracovat s tělem a mají skvělou kontrolu. Musím říct, že před USA jsou hodně napřed. Makáme samozřejmě na obraně, ale také na útocích,” prozradil Burns, jak se na Khamzatovu zem připravuje.

Uvidíme tedy, zda se Gilbert Burns dokáže opravdu připravit v takovém stylu, že zastaví rozjetého “Borze” v cestě za titulem. Nebo ukáže Chimaev další neuvěřitelný výkon a řekne si o titulovou šanci? To se dozvíme již 9.4. na turnaji UFC 273!

Zdroj: MMA Fighting

MMA tipy, kurzy a kde sledovat zápasy MMA online

1️⃣ Kde sledovat MMA živě ›

Pro sledování turnajů organizací UFC nebo OKTAGON MMA se nabízí hned několik možností. A záleží jen na Vás, jestli si zvolíte placené varianty (PPV, placené televizní kanály) nebo jestli budete sledovat MMA živě a zdarma.

2️⃣ Kde sledovat OKTAGON živě ›

První zápas na Prelims kartě (Free Prelims Fight) organizace většinou nabízí zdarma na (YouTube OKTAGON MMA), celý turnaj pak můžete shlédnou prostřednictvím PPV. OKTAGON turnaje však můžete sledovat také zdarma ZDE.

3️⃣ Kde sledovat UFC živě ›

Early Prelims a Prelims karty můžet sledovat v placené aplikaci UFC Fight Pass. Hlavní kartu většinou vysílá televizní stanice Premier Sport 1 nebo ji můžete sledovat via PPV. Celý turnaj můžete také sledovat zcela zdarma na stránkách sázkové kanceláře Tipsport.

4️⃣ MMA tipy, kurzy, analýzy a sázky na MMA

S konkrétními kurzy se můžete seznámit na našich stránkách, kde se s Vámi také dělíme o naše analýzy a tipy na jednotlivé MMA zápasy.

Sleduj náš FACEBOOK

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

SLEDUJ NÁS

5,911FanoušciTo se mi líbí
3,867SledujícíSleduj
87SledujícíSleduj

NEJČTENĚJŠÍ