DomůCZ/SK MMAOKTAGON 31 zachráněn? Národní sportovní agentura se domluvila na návratu fanoušků na...

OKTAGON 31 zachráněn? Národní sportovní agentura se domluvila na návratu fanoušků na sportovní akce!

Loni v listopadu vláda, z důvodu šíření epidemie, musela znovu rozhodnout o omezení počtu fanoušků na sportovních událostech. Povinnost účasti maximálně 1000 diváků na akcích stále trvá a velkému množství lidí přijde nelogická a hloupá. Nyní však svitla naděje na změnu.

Národní sportovní agentura se totiž minulý týden sešla se zástupci Ministerstva zdravotnictví, aby se dohodli na tom, kdy a jakým způsobem by mohl probíhat návrat fanoušků na sportovní akce. Obě strany dospěly k dohodě, kterou však musí ještě potvrdit vláda. Jak by tedy návrat fanoušků měl vypadat?

Od 18. února by organizátoři měli smět zaplnit až 50% kapacity haly. Od 1. března pak omezení kapacity zmizí úplně. Končí i omezení pro neočkované osoby, jelikož od 9. února končí na území ČR povinnost prokazovat se při vstupu na akce certifikátem o očkování/prodělání nemoci.

Poprvé od začátku pandemie se tak možná dočkáme toho, že na sportovní akce bude moci být vyprodáno a pro vstup vám bude stačit pouze vstupenka, tak jak tomu bylo dříve.

Co OKTAGON 31?

Turnaj OKTAGON 31 je naplánován na 26. února, takže se ho týká 50% omezení kapacity. Konání turnaje by tak ohroženo být nemělo, jelikož promotéři dopředu oznámili, že omezení na 50% kapacity je možnost, kterou si představit umějí.

Škoda je, že tři dny po turnaji už omezení skončí. Vedení organizace OKTAGON MMA však může zkusit zažádat o výjimku, ale těžko říci, zda by byla schválena. Uvidíme, jak se celá situace vyvine a jak se zachovají promotéři. My však doufáme, že se turnaj odehraje za co největší účasti diváků.

Zdroj: Deník Sport

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

SLEDUJ NÁS

5,911FanoušciTo se mi líbí
3,867SledujícíSleduj
87SledujícíSleduj

NEJČTENĚJŠÍ