DomůCZ/SK MMAKarlos Vémola prozradil, že má s OKTAGONEM domluvené speciální podmínky! Bere měsíční...

Karlos Vémola prozradil, že má s OKTAGONEM domluvené speciální podmínky! Bere měsíční plat?

Historicky první český zápasník v UFC, tedy nejlepší lize světa, Karlos Terminátor Vémola patří k nejpopulárnějším sportovcům u nás. A díky své popularitě si dokázal, s organizací OKTAGON MMA, dojednat neobvyklé podmínky.

Zdroj: OKTAGON MMA

Poslední roky zápasí pod hlavičkou nejlepší domácí organizace OKTAGON MMA, kde se stal před rokem šampionem střední váhy. Z důvodu nesplnění váhy, před soubojem s Milanem Ďatelinkou, však o mistrovský pás přišel. Do dalšího zápasu k dnešnímu dni nenastoupil z důvodu vážného zranění ruky, které ho možná již do boje nikdy nepustí.

Vsaď si na MMA a získej bonus 150 Kč >>>
Kdo zvítězí v česko-slovenské bitvě, Juráček nebo Pukač? >>>

Právě kvůli dlouhé zápasové pauze přišla v YouTube pořadu Ukaž Káru, ve kterém byl Karlos hostem, otázka na to, jak to Terminátor řeší s financemi. Zápasníci totiž dostávají peníze za zápasy, které aktuálně Vémola nemá. Dočkali jsme se velmi překvapivé odpovědi. „Já mám velké štěstí, že mám skvělé a velké partnery. Hlavně jsem si s OKTAGONEM domluvil jednu podmínku a určitě jsem byl první v Čechách, kdo si tohle prosadil, že jsem placený i mimo zápasy. Já jsem placený měsíčně,“ oznámil Vémola.

Být placený měsíčně je ve světě MMA velká rarita a podobné případy jen těžko najdeme. Karlos si však tuto podmínku mohl “vydupat” díky velkému zájmu fanoušků, které si získal pro svůj způsob sebeprezentace, ale především také svými úspěchy v kleci. Karlos je zkrátka největší hvězdou domácí scény, je o něj stále veliký mediální zájem a OKTAGON MMA si ho chce udržet za každou cenu.

Sleduj turnaj OKTAGON 30 ŽIVĚ a ZDARMA

Jubilejní OKTAGON 30 představí hvězdy MMA, jako jsou Kimball, Juráček, Pukač, Bledá, Szabová a další – to vše s jejich příběhy, emocemi, nábojem adrenalinu a vším, co k OKTAGONU patří. – SLEDUJ ŽIVĚ ZDE – už ve čtvrtek 30.12. večer.

Zdroj: YouTube Ukaž Káru

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

SLEDUJ NÁS

5,911FanoušciTo se mi líbí
3,867SledujícíSleduj
87SledujícíSleduj

NEJČTENĚJŠÍ