DomůBellatorPatricio Freire se vzdal pásu šampiona organizace BELLATOR MMA. Nyní o něj...

Patricio Freire se vzdal pásu šampiona organizace BELLATOR MMA. Nyní o něj bude usilovat jeho bratr

Patricio Freire již není šampionem lehké váhy organizace BELLATOR MMA. Bývalý dvojnásobný šampion organizace se rozhodl uvolnit mistrovský pás lehké váhy a soustředí se výhradně na odvetu s AJ McKeem v pérové váze.

Zdroj: BELLATOR MMA

A jak řekl šéf BELLATORU Scott Coker v rozhovoru s novinářem Arielem Helwanim, o uvolněný titul v lehké váze se utkají Peter Queally a Patricky Pitbull. Zápas se uskuteční 5. listopadu v dublinské 3Areně.

Patricio Freire se také objevil v pořadu “The MMA Hour”, kde řekl, že když přišel o titul v pérové váze, nemůže být šampionem vyšší váhové kategorie. Prohlásil také, že pokud bude jeho bratr i nadále vyhrávat, bude bojovat o mistrovský pás a on se s ním v kleci utkat nechce.

“Když jsem přišel o titul v pérové váze, nemohu být šampionem v lehké váze. Navíc mám bratra, který se uchází o titul. Pokud bude vyhrávat, bude bojovat o titul mistra světa a já s ním bojovat nebudu.”

Queally (13-5-1 MMA) vyhrál své dva poslední zápasy v kleci BELLATORU. V tom posledním porazil právě svého budoucího soupeře Patrickyho “Pitbulla” Freireho (23-10 MMA). Pětatřicetiletý Brazilec v posledních dvou zápasech prohrál. Před zápasem s Queallym nestačil ještě na Tofiqa Musayeva. Tento zápas se však odehrál pod křídly organizace RIZIN. Před těmito prohrami měl skvělou sérii sedmi výher v řadě.

Zdroj: Podcast The MMA Hour

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

SLEDUJ NÁS

5,911FanoušciTo se mi líbí
3,867SledujícíSleduj
87SledujícíSleduj

NEJČTENĚJŠÍ