DomůUFCAlistair Overeem ukázal svůj sešitý ret a řekl, že sudí ukončil zápas...

Alistair Overeem ukázal svůj sešitý ret a řekl, že sudí ukončil zápas zbytečně brzy

Alistair Overeem si je jistý tím, že se rozhodčí Dan Miragliotta unáhlil a zbytečně brzy ukončil zápas s Jairzinho Rozenstruikem.

Embed from Getty Images

Na instagramovém profilu ESPN.com se objevilo video, na kterém je Alistair Overeem už po operaci svého roztrženého rtu. Připomeňme si, že zranění utrpěl v utkání s Jairzinho Rozenstruikem.

https://www.instagram.com/p/B6MTgldp3rp/?utm_source=ig_web_copy_link

“Byl to skvělý zápas.”

– okomentoval utkání Overeem.

“Vyhrál jsem všechna kola. Dělal jsem si zkrátka svoje. Nevím. Z mého pohledu to bylo zbytečně rychle ukončené rozhodčím. Nebyl jsme mimo, jen mě poslal na zem. Hned jsem vyskočil. V té chvíli rozhodčí ani neviděl nějaké zranění. Ale někdy to tak prostě bývá.”

“Reem” a náhradník za Walta Harrise “Bigi Boy” Rozenstruik se utkali v zápase večera na turnaji UFC on ESPN 7 ve Washingtonu.

Overeem, který ze své strany vedl skvělou taktickou bitvu, vedl po čtyřech kolech na bodovacích kartách rozhodčích a zdálo se, že nic nezabrání tomu, aby dovedl zápas k vítězství. Bohužel se tak nestalo. Čtyři sekundy před koncem utkání jej Jairzinho Rozenstruik trefil nevídaně silným úderem pravou rukou a Overeem šel k zemi. Jeho ret byl roztržený na cáry a sudí ukončil zápas.

Porážka tak ukončila sérii dvou vítězství nizozemské legendy MMA.

Na závěr je potřeba uznat, že doktoři odvedli opravdu skvělou práci:

Zdroj: Instagram ESPN | UFC.com | mmafighting.com

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

SLEDUJ NÁS

5,911FanoušciTo se mi líbí
3,867SledujícíSleduj
87SledujícíSleduj

NEJČTENĚJŠÍ