DomůOstatníMike Tyson je otevřený souboji s bratry Paulovými: Oni prostě generují zisky

Mike Tyson je otevřený souboji s bratry Paulovými: Oni prostě generují zisky

Mike Tyson, bývalý boxerský mistr světa v těžké váze, je připraven utkat se v ringu s jedním z bratrů Paulových, populárních youtuberů, kteří již nějakou dobu pokoušejí své štěstí v boxerských soubojích.

Zdroj: Mr-unknown-man, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

Mike Tyson, který se nedávno vrátil k boxu a utkal se v exhibičním zápase s Royem Jonesem Jr., nehodlá pověsit rukavice na hřebík. Prozatím není známo, s kým bude bojovat příště, ale v pořadu Hotboxin´ s Mikem Tysonem, na otázku ohledně potenciálního zápasu s bratry Paulovými, odpověděl:

“Je to zápas, který přinese peníze. Jsou to bojovníci, kteří generují zisky. Sleduje je 35 milionů lidí. Rád bych s nimi bojoval a oni zase se mnou. Takový souboj by přinesl obrovské peníze, Stovky milionů dolarů. Je jim jedno, jestli prohrají, když vydělají sto milionů dolarů.”

Logan Paul měl nedávno možnost utkat se v exhibičním zápase s Floydem Mayweatherem Jr. Jake Paul pro změnu ve svém posledním zápase porazil Tyrona Woodleyho, bývalého šampiona UFC. Předtím knokautoval Bena Askrena, bývalého bojovníka UFC a bývalého šampiona organizací ONE Championship a BELLATOR MMA.

Sleduj turnaj UFC Vegas 39: Dern vs. Rodriguez ŽIVĚ a ZDARMA

Sleduj další akci největší světové organizace MMA! Obě prohrály pouze jedinkrát ve své kariéře. Připíše si druhou prohru v životě Mackenzie Dern nebo Marina Rodriguez? – SLEDUJ ŽIVĚ ZDE – v noci ze soboty 9.10. na neděli 10.10.

Zdroj: Podcast Hotboxin´

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

SLEDUJ NÁS

5,911FanoušciTo se mi líbí
3,867SledujícíSleduj
87SledujícíSleduj

NEJČTENĚJŠÍ