DomůOstatníDan Hardy ostře kritizuje výkon Tyrona Woodleyho v zápase s Jakem Paulem:...

Dan Hardy ostře kritizuje výkon Tyrona Woodleyho v zápase s Jakem Paulem: Byla to hanba!

Bývalý zápasník UFC Dan Hardy je známý také svou analytickou prací a rozbory zápasů v bojových sportech. Sám říká, že nemá nic proti současnému trendu, takzvaným “money fightům”, ve kterých se utkávají celebrity s profesionálními bojovníky. Musí však mít svou hodnotu – být zábavné a mít také svou kvalitu.

Zdroj: UFC

To se podle jeho názoru v případě boxerského zápasu Jake Paul vs. Tyron Woodley nestalo. Hardy od Woodleyho očekával mnohem víc a vystavil ho kvůli tomu tvrdé kritice.

“Woodley v tom zápase vypadal jako pytel sra*ek. Bylo to velmi trapné. Zlobím se kvůli tomu a čekal jsem od něj víc. Chci říct, člověče, je ti skoro 40 let, tvůj rap tě nikam neposune, tvoje kariéra v MMA skončila. Někdo několik měsíců mluvil nesmysly o tvojí matce a hodně na tebe nadával.”

“Máš 8 kol na to, abys mu namlátil. Dostal jsi ho úderem do provazů a pak jsi nešlápl na plyn, protože jsi se bál, že budeš zranitelný? To je z mého pohledu velmi chabé vysvětlení. Bylo to celkově slabé a pro fanoušky to byly vyhozené peníze.”

Woodley prohrál s Jakem Paulem na body a nyní požaduje odvetu. Na průběh zápasu se ovšem zvedla spíše vlna negativních reakcí a lidé ho už nechtějí vidět. Hardy má podobný názor.

“Askren do toho ani nešel s tím, že vyhraje, to všichni víme. Jenže Woodley chtěl vyhrát, a co je horší, nakonec se o to ani moc nesnažil. To ho musí sžírat. Bylo to vidět i v pozápasovém rozhovoru, kdy se dožadoval odvety. Kámo, svou šanci jsi promarnil, tak drž hubu a najdi si něco jiného. Protože jsi měl šanci a nevyužil jsi ji.”

Zdroj: MMA Fighting

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

SLEDUJ NÁS

5,911FanoušciTo se mi líbí
3,867SledujícíSleduj
87SledujícíSleduj

NEJČTENĚJŠÍ