DomůUFCIslam Makhachev drsně o Tonym Fergusonovi: Je starý a já mu chci...

Islam Makhachev drsně o Tonym Fergusonovi: Je starý a já mu chci pomoci odejít do důchodu!

Islam Makhachev, který na nadcházejícím galavečeru UFC změří síly s Thiagem Moisesem, doufá, že po svém vítězství dostane šanci, utkat se s Tonym Fergusonem.

Zdroj: UFC

Na turnaji UFC Vegas 31, který nás čeká už o tomto víkendu, se Islam Makhachev pokusí prodloužit svou sérii sedmi vítězství v řadě. K tomu však potřebuje porazit Thiaga Moisese. Pokud se mu to podaří, Islam doufá, že dostane šanci bojovat s Tonym Fergusonem.

“Chci Tonymu pomoci odejít do důchodu. Prohrál své poslední tři zápasy a musí ukončit kariéru, protože zápasníci se kterými bojoval, nad ním extrémně dominovali. Myslím, že je starý a potřebuje odejít do důchodu. A já mu v tom mohu pomoci.”

Tony Ferguson musel v posledních třech zápasech uznat převahu Justina Gaethjeho, Charlese Oliveiry a Beneila Dariushe.

Islam Makhachev je v současné době na devátém místě žebříčku lehké váhy organizace UFC. Tony Ferguson je na pátém místě.


Sleduj turnaj UFC Vegas 31: Makhachev vs. Moises ŽIVĚ a ZDARMA

Návrat Mieshy Tate a jména jako Islam Makhachev, Thiago Moises nebo Mateusz Gamrot slibují kvalitní MMA podívanou SLEDUJ ŽIVĚ ZDE – v noci ze 17. na 18.7.


Makhachev bojuje pod křídly UFC od roku 2015 a za tu dobu prohrál pouze jeden zápas. Ve svém druhém zápase v UFC byl poražen Adrianem Martinsem. Poté Makhachev už ani jednou neprohrál.

Zdroj: ESPN

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

SLEDUJ NÁS

5,911FanoušciTo se mi líbí
3,867SledujícíSleduj
87SledujícíSleduj

NEJČTENĚJŠÍ