DomůUFCFrancis Ngannou posílá vzkaz Jonu Jonesovi: Připrav se na největší výzvu svého...

Francis Ngannou posílá vzkaz Jonu Jonesovi: Připrav se na největší výzvu svého života

Šampion těžké váhy UFC Francis Ngannou poslal Jonu Jonesovi zprávu. Vzkazuje mu, aby se připravil na největší výzvu svého života. A samozřejmě tím nemyslí nic jiného, než jejich vzájemný souboj.

Zdroj: UFC

Francis Ngannou (16-3) na turnaji UFC 260 knokautoval už ve druhém kole Stipe Miocice (20-4) a díky tomu se stal novým šampionem UFC v těžké váze. Nyní počítá s tím, že se ve své první obhajobě pásu šampiona utká s bývalým šampionem polotěžké váhy Jonem Jonesem (26-1).

“Bonesovi” vztahy s organizací UFC a především s jejím šéfem Danou Whitem, však nejsou v současné době nejlepší a tak není jasné, jestli k tomuto zápasu skutečně někdy dojde.

Jisté je pouze to, že o tento souboj moc stojí především “The Predator”, který během rozhovoru pro TMZ Sports poslal Jonesovi jasný vzkaz:

“Připrav se, protože rande s “The Predatorem” se blíží. Připrav se a do své přípravy vlož spoustu práce, protože to pro tebe bude ta největší výzva ve tvém životě.”

V rozhovoru pak také řekl:

“Nepůjdu do klece, abych tam s ním hrál ty jeho hry tak, jak to dělali jeho předchozí protivníci. Bude to něco úplně jiného.”

Zápas Ngannou vs. Jones je bezesporu jedním z největších duelů, které lze v současné době uspořádat. Vše však s největší pravděpodobností záleží na tom, jestli organizace UFC zaplatí Jonesovi tolik, kolik bude požadovat.

Zdroj: TMZ Sports

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

SLEDUJ NÁS

5,911FanoušciTo se mi líbí
3,867SledujícíSleduj
87SledujícíSleduj

NEJČTENĚJŠÍ