DomůUFCJan Blachowicz nemá nic proti odvetě s Israelem Adesanyou. Má však jednu...

Jan Blachowicz nemá nic proti odvetě s Israelem Adesanyou. Má však jednu podmínku

Jan Blachowicz nemá nic proti odvetnému zápasu s jednou z největších hvězd UFC. Má však jednu podmínku. Než k tomuto souboji dojde, musí Adesanya porazit někoho z předních bojovníků polotěžké váhy.

Zdroj: UFC

Na turnaji UFC 259 poznal Israel Adesanya poprvé ve své MMA kariéře hořkost porážky. Po pětikolové bitvě prohrál s Janem Blachowiczem. Polský šampion zvítězil zaslouženě, když dokázal svého soupeře předčit především v boji na zemi.

Ihned po tomto souboji se začalo spekulovat o tom, jestli někdy dojde k odvetě. Sám Blachowicz se nyní vyjádřil v tom smyslu, že s odvetou problém nemá, ale stanovil jednu podmínku – “The Last Stylebender” musí nejprve porazit někoho z TOP 10 rankingu polotěžké váhy UFC.

“Myslím si, že pokud by se chtěl vrátit do polotěžké váhy (Adesanya) nebo pokud by v ní chtěl zůstat, odveta by se uskutečnit mohla. Ale nejprve musí porazit někoho z první “desítky” rankingu polotěžké váhy. Pak můžeme uvažovat o odvetě.”

Sám Adesanya se nyní chce vrátit do střední váhy a čelit tam dalším vyzyvatelům. Zároveň však nevylučuje další souboje v polotěžké váze. To však nyní není jeho prioritou.

Ve střední váze UFC nás v blízké budoucnosti čeká několik důležitých soubojů, ze kterých by měl vzejít další Adesanyův vyzyvatel. Konkrétně se jedná o duely Paulo Costa vs. Robert Whittaker a Marvin Vettori vs. Darren Till. Sám Adesanya se nechal slyšet, že by se rád utkal s Tillem, ten však musí nejprve porazit nebezpečného Itala. Zápas Vettoriho a Tilla je naplánován na 10. dubna. Souboj bývalých vyzyvatelů Costy a Whittakera se pak uskuteční o týden později, tedy 17. dubna.

Zdroj: MMA Fighting

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

SLEDUJ NÁS

5,911FanoušciTo se mi líbí
3,867SledujícíSleduj
87SledujícíSleduj

NEJČTENĚJŠÍ