DomůUFCValentina Shevchenko bude na turnaji UFC 261 bránit svůj pás šampionky v...

Valentina Shevchenko bude na turnaji UFC 261 bránit svůj pás šampionky v souboji s Jessicou Andrade

Na konci dubna se uskuteční galavečer UFC 261. A uvidíme na něm, mimo jiné, titulový zápas žen v muší váze mezi obhájkyní titulu Valentinou Shevchenko a vyzyvatelkou Jessicou Andrade.

Zdroj: MMAnytt.se, CC BY 3.0, via Wikimedia Commons

Šéf UFC Dana White v rozhovoru z novinářem z ESPN Brettem Okamotem potvrdil, že 24. dubna se na galavečeru UFC 261, který se uskuteční v Las Vegas, uskuteční souboj o titul v muší váze žen mezi Valentinou Shevchenko (20-3) a Jessicou Andrade (21-8).

Valentina Shevchenko má za sebou množství skvělých zápasů. Mistrovský pás muší váhy žen získala na turnaji UFC 231, kde porazila na body Joannu Jedrzejczyk (16-4). Valentina aktuálně drží šňůru šesti výher v řadě. Ve svém posledním souboji na turnaji UFC 255 porazila Jennifer Maiu (18-7-1).

Jessica Andrade je bývalá šampionka slámové váhy žen. Svůj titul získala na galavečeru UFC 237, kde zápasnickým slamem knokautovala Rose Namajunas (9-4). O titul pak přišla o pár měsíců později, když na turnaji UFC on ESPN+ 15 prohrála TKO s Weili Zhang (21-1). V loňském roce přešla do muší váhy a ve svém posledním utkání v oktagonu porazila KO Katlyn Chookagian (15-4).

Zdroj: Twitter Brett Okamoto | ESPN

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

SLEDUJ NÁS

5,911FanoušciTo se mi líbí
3,867SledujícíSleduj
87SledujícíSleduj

NEJČTENĚJŠÍ