DomůUFCIsrael Adesanya o Jonu Jonesovi: Kašlu na to, jestli jeho matka žije...

Israel Adesanya o Jonu Jonesovi: Kašlu na to, jestli jeho matka žije nebo ne, neměl mluvit o mém otci

Vzájemné potyčky na sociálních sítích mezi šampionem střední váhy UFC Israelem Adesanyou a Jonem Jonesem už zašly příliš daleko. Oba bojovníci totiž zatáhli do svého trash talku rodinu toho druhého.

Embed from Getty Images

O potenciálním zápase mezi Adesanyou a Jonesem se hovoří už delší dobu. A oba bojovníci se také už dlouho navzájem popichují na sociálních sítích. Teď se však jejich trash talk přenesl do osobní roviny poté, kdy se Adesanya i Jones nevybíravě vyjádřili o rodině toho druhého.

Jon Jones se Adesanyi zeptal, jestli to byl jeho otec, kdo mu poradil, aby se s ním utkal a jestli si myslí, že to je dobrá volba. Na to “Izzy” odpověděl, že “Bonesova” matka by byla rozčarována svým synem a tím, kým se stal. Problém je však v tom, že Jonova matka už nežije.

V rozhovoru pro MMA Fighting se Israel Adesanya k problému s Jonesem vyjádřil:

“Mluvil o mém otci a já o jeho mrtvé matce. Lidé mi píší, že jsem to neměl dělat, že to je smutné a že to už je za hranou. Ale já kašlu na to, jestli jeho matka žije nebo ne. Nemluv o mém otci, o mé rodině. Jestli to uděláš, nebudu váhat a zase si vezmu do pusy tvé blízké.”

“Zbytečně do toho vtáhl mého otce. Neřekl jsem nic špatného o jeho matce. Určitě to byla skvělá žena. Každopádně je vidět, že se o něj někdo staral, protože jinak by mimo klec nepřežil. Nikdy jsem nic zlého o jeho matce neřekl. Nebudu o ní mluvit, jestli on nebude mluvit o mém otci.”

“Řekni ještě jednou něco o mé rodině a já si pak nebudu brát servítky. A nebudu se držet. Budeme si moci nadávat a urážet se, jak jen budeš chtít. Jon je i*iot. Já sám nejsem dokonalý, ale když něco udělám špatně, snažím se to, na rozdíl od něj, napravit. On se nikdy nepoučí z vlastních chyb.”

Na konci rozhovoru pak Adesanya řekl, že nevidí žádný problém v pokračování mediální války s Jonesem. Avšak pod jednou podmínkou. Nebudou se do toho zatahovat lidé okolo.

Zdroj: MMA Fighting

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

SLEDUJ NÁS

5,911FanoušciTo se mi líbí
3,867SledujícíSleduj
87SledujícíSleduj

NEJČTENĚJŠÍ