DomůUFCDaniel Cormier je pro zápas Masvidala s Covingtonem

Daniel Cormier je pro zápas Masvidala s Covingtonem

Daniel Cormier věří, že organizace UFC zorganizuje souboj mezi Jorge Masvidalem a Colby Covingtonem. “DC” si myslí, že takový souboj by měl mnohem větší šťávu než zápas Masvidal vs. Diaz.

Embed from Getty Images

Jorge Masvidal už měl příležitost utkat se s Nate Diazem. Souboj se uskutečnil na turnaji UFC 244 a Masvidal zvítězil. V poslední době se hodně mluvilo o tom, že by mělo dojít k odvetě tohoto zápasu.

Daniel Cormier ale není přívržencem myšlenky uspořádat zápas Masvidal vs. Diaz 2. “DC” si myslí, že UFC by teď měla sestavit souboj “Gamebreda” s Colby Covingtonem.

Covington a Masvidal byli dlouhá léta přáteli, ale pak se něco pokazilo a jejich vzájemné vztahy se výrazně zhoršily. Mezi oběma bojovníky je teď hodně zlé krve a Cormier si myslí, že přišel ten správný čas na to, aby se oba borci potkali v kleci.

“Zorganizujte zápas mezi Masvidalem a Covingtonem. Jestli chce Diaz bojovat, můžete ho postavit proti Leonu Edwardsovi. Jestli chce bojovat, ať bojuje. Já jen říkám, že lidé milují rivalitu. A v současné době není větší rivality než mezi Covingtonem a Masvidalem.”

Zdroj: Twitter ESPN MMA

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

SLEDUJ NÁS

5,911FanoušciTo se mi líbí
3,867SledujícíSleduj
87SledujícíSleduj

NEJČTENĚJŠÍ