DomůUFCŠéf UFC chválí Blachowicze - Je jednou z nejlepších polotěžkých vah na...

Šéf UFC chválí Blachowicze – Je jednou z nejlepších polotěžkých vah na světě

Už tento víkend bude polský zápasník Jan Blachowicz čelit největší výzvě své kariéry. Na turnaji UFC 253 v Abú Dhabí se utká s Dominickem Reyesem o pás šampiona polotěžké váhy.

Embed from Getty Images

Prezident organizace UFC Dana White v rozhovoru pro Polsat Sport řekl, co si o “Těšínském princi” myslí. White oceňuje, co se polskému fighterovi podařilo dokázat a považuje ho za jednoho z nejlepších zápasníků polotěžké váhy na světě.

“Jan je opravdu tvrdý chlapík. Má na svém kontě devět výher submisí a sedm knokautů. Zvítězil v sedmi ze svých posledních osmi utkání a patří mezi nejlepší polotěžké váhy na světě. 27. září se v Abú Dhabí na “Fight Island” dozvíme, jestli je číslem jedna.”

Janu Blachowiczovi se před zápasem s Reyesem podařilo třikrát zvítězit. Naposledy se představil v oktagonu UFC v únoru letošního roku, kdy rychle knokautoval Coreyho Andersona a oplatil mu tak několik let starou prohru.

Polákův soupeř – Dominick Reyes se může pochlubit rekordem 12-1. O svou neporazitelnost přišel až ve svém posledním souboji s Jonem Jonesem, letos v únoru. Předtím dokázal porazit takové zápasníky jako jsou Chris Weidman, Volkan Oezdemir nebo Jared Cannonier.

Zdroj: Polsat Sport

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

SLEDUJ NÁS

5,911FanoušciTo se mi líbí
3,867SledujícíSleduj
87SledujícíSleduj

NEJČTENĚJŠÍ